‹ PREV   NEXT ›

An evening with Motorpsycho Dec 14. 2013, ,

Acoustic set

Electric set

Encore:

VENUE INFO

Venner!
På Byscenen i Trondheim, lørdag 14 desember prøver
vi noe nytt!

Vi har som de fleste av dere vet i mange år, i ren elektrisk ekstase over å ha et olja lyn bak trommene, på mange måter valgt vekk noe vi egentlig i alle år har ansett som en vital del av Det Motorpsychodeliske: den akkustiske gitaren.

Etter at vi tidlig på 2000-tallet skilte den mer jordnære delen av vårt musikalske DNA ut i The International Tussler Society og rendyrket den musikken i et par år, forsvant det overveldende behovet for å tukle med kassegitarer, mandoliner og banjoer ut døra med Håkon Gebhardt. Vi som fortsatte å fly flagget var mette av klimpret, og har siden da hatt større glede av watt og dB og adrenalinet iboende i all god rock. Det har vært strålende år i deng-rockens tjeneste, men nå klør det altså pånytt i hippiepølsene!

På lørdag akter vi derfor å ta med vår svenskBakklandske venn Reine Fiske og for første gang på årevis ta frem de akkustiske gitarene og spille et fullverdig sett for dere!

Vi har også gleden av å presentere to gode venner og medløpere i folk/psychedelisk utfoldelse som kollektivt går under navnet Sugarfoot – Øyvind Holm og Hogne Galåen – og har overtalt dem til å la fuzzpedalene bli igjen i stallen også.

Så for første gang skal Trondheims egne Everly Brothers prøve kassegitarens vinger på en større scene.

Vi gleder oss!

Tidligere i år slapp vi vår siste plate Still Life With Eggplant,
men pga mange små, uheldige sammentreff har vi ikke fått spilt en ‘vanlig’ konsert her i Trondheim siden den kom ut, så vi klør virkelig etter å presentere denne høyelektriske musikken for dere, vårt hjemmepublikum også!

Som de fleste forstår kommer dette til å bli litt av en helaften, så for å rekke over alt, må vi starte litt tidligere enn de fleste er vant til. Så fortell dine venner og spre ordet:

MOTORPSYCHO GÅR PÅ SCENEN KL 21:15!

Vi gleder oss som unger til å se dere på Byscenen på lørdag til en skikkelig førjulsfest!

Be seiing you!

×